Cagliari
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
04 Mei 2022 | Italië, Cagliari
Cagliari is de hoofdstad van Sardinië, Bosa is zeer kleurige stad, dus hier nog wat foto’s van deze plaatsen
en nog een stukje van onze belevenissen op onze wandeling
Wij gaan voor het diner om 8 uur nog even de omgeving rond ons hotel verkennen, kijken of we bij de zee kunnen komen. Dat lukt ons. De kust is een smalle strook kiezels met veel droog zeewier, de zon schijnt op het water en lopen er een stuk langs. We ontdekken een veldje vol paarse bloemen, wat de Hottentotvijg blijkt te zijn.
Er komt een auto aan over het terrein waar een aantal boten op de kant staan. De bestuurder gooit een visnet of zoiets in het water. Wij denken slim te zijn door over dit terrein naar de straat te lopen. Ik meende dat er een dicht hek was. Er komt een grote waakhond aan, vooral niet gaan rennen zegt Elly, die ondertussen de hond geruststellend toespreekt terwijl we beiden stevig door stappen. Het hek blijkt dicht te zijn. Het is niet erg aantrekkelijk om nogmaals langs de hond te gaan. Gelukkig komt de auto met de man die bij de zee bezig was eraan en wij vragen of we gelijk met hem door het hek mogen. Hij moet er wel om lachen, had ons al zien rennen naar zijn auto.
In het hotel nog even van de heerlijke douche genoten en weer gezellig aan het diner. We hebben een hele leuke, gezellige groep .Iedereen zit wisselend naast iemand anders , gewoon zoals het uitkomt. Dat geeft een hele leuke, ongedwongen sfeer en we genieten allemaal van het heerlijke eten, lekker Sardijns wijntje erbij en vaak zitten we een hele tijd aan tafel.