Naar Yosemite
Blijf op de hoogte en volg Tineke
22 September 2013 | Verenigde Staten, Yosemite Valley
Zondag 22-09-2013 van Death Valley naar Yosemite
We gaan Death Valley weer verlaten, nu naar Yosemite.
Op weg hier heen zien we dat de bergpas afgesloten is vanwege sneeuw en ijs. Ook de andere route is dicht. Betekent dat we terug moeten en om moeten rijden.
We slaan Starbucks flesjes koffie in, zijn redelijk favoriet bij ons geworden, de Ipod met muziek gaat aan ( zit geweldig geluid in de Bose boxen in de auto) en zo gaan we de langere route aan.
Het landschap verandert : nu druivenvelden en fruit- en notenbomen. We weten nu ook waar de leuke kleine doosjes rozijnen vandaan komen.
Groepje gieren langs de weg, zijn toch erg groot hoor!
Groene weides met honderden ( vlees) koeien, kale velden vol met ( melk) koeien.
Als we tegen zessen op onze bestemming aankomen, is de land lady zoek. Zou ze ons niet meer verwachten omdat de bergpas dicht is? We bellen, lopen achterom, bonken op deuren, maar er gebeurt weinig. Als we op zoek willen gaan naar telefoonnummer komt ze ineens naar buiten. Judy, ze heeft ons nog gemailed vanochtend, dit hebben we nog niet ontvangen want internet was op vorige bestemming nogal traag. Alles komt goed, de kamers zijn klaar, we krijgen handige tips over wat te doen en te gaan zien hier. De hertjes lopen voorbij, langs ons verblijf. We kunnen ook nog wasberen, stinkdieren etc verwachten.